设为首页收藏本站
投诉及帮助: 点击这里给我发消息

中英网论坛

pls help me!

hello,

I am looking for somebody who is studying or know this uni. I will go to this uni, but i am not really know it, can you help me?
mengmeng762003@yahoo.com

Thanks and Regards,

分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友 微信微信
收藏收藏 顶 踩
到www.tigtag.com.
随便进入任一讨论主题连接,
点击主题查询连接,
在关键字一栏键入"heriot-watt"搜索,
会有以前的校友贴的贴子,
找他们询问即可!
前辈~~~~~~~~~~~
原来如此~~
我没有曾经在那里读书啊~~~~~~
我现在在那里读书!!!!
大家好:
    我可能明年7月才去,我想知道这个学校到底好不好啊
环境怎么样?还有关于他的所有,请各位哥哥姐姐帮忙好吗
                                      谢谢
What do u want to know this Uni??? I shall be happy to answer.
哈~~~~~是你啊~`还记得我不~~~你给我发过邮件了~~
但是你不是要来爱丁堡校区~~我也帮不上你了!!!
以下是引用小园花乱飞在2003-7-8 1:28:45的发言:
好好好~~~~嗬嗬,我不和你争!!!!!你老大~~~~~

小园花乱飞,我没有和你争的意思,如果我的言语得罪了你,请多多包含[em13]

不过话说回来,如果楼上mm有别的选择,不妨作比较,因为如果你是去Scottish Border Campus,那里真的会闷死的 [虽然是去读书的]。

小园花乱飞,想知道你是不是曾经在HW读过书? 如果是的话,那就太好了,这里难得见几个校友。

好好好~~~~嗬嗬,我不和你争!!!!!你老大~~~~~
以下是引用小园花乱飞在2003-7-8 0:02:09的发言:
有那么好吗???环境是不错,但是房间大小设施,和别的地方也差不多阿,还有一点就是交通,学校到市中心要半小时Bus阿~~~
价格最贵的好象是75吧

好与不好,要靠你自己去体会。各家观点不一样。Riccarton Campus是离市区远了点,但是总体感觉是个校园,不象其它学校都分不出哪是哪。是去读书的,又不是天天往街上跑。 房间设施和管理,我认为是不错的,两个周换一次床单,每周一次房间打扫[当然从##被过滤##角度上说是不好],每层有电视机房,好一点的宿舍有机房,三层楼的宿舍都有电梯[搬运方便],还有行李房放东西。

我不知道今年最贵的 宿舍是多少钱,我走的那年是62。5/w. 我今年到了南部,才觉得瓦特的宿舍有多好。
有那么好吗???环境是不错,但是房间大小设施,和别的地方也差不多阿,还有一点就是交通,学校到市中心要半小时Bus阿~~~
价格最贵的好象是75吧
以下是引用mengmeng76在2003-7-7 20:12:15的发言:
I want to know how about the Uni, accommodation? I will have a summer course first, start 21-07.

Accommodation in this Uni is absolutely wonderful, there is no any accommodation in other Uni can be compared (my opinion only). Relatively cheap and high quality.

Summer course is also good -- if u r  allocated in the top class. Gillian & Isobel are really nice teachers,and their teaching quality is brilliant. BTW,u will have to sit for the class allocation exam before the course starts.

The environment around this Uni is fantanstic as well, at least u can feel it is an uni. It situates far away from the city centre, --independant campus, good for study.Plenty of grass.

Above opinion is just for Riccarton Campus (Edinburgh) only. I don't know anything about other campus such as Scottish Border Campus. However, it is said SBC is tiny campus.
I want to know how about the Uni, accommodation? I will have a summer course first, start 21-07.