设为首页收藏本站
投诉及帮助: 点击这里给我发消息

中英网论坛

[米粒智囊团求助] 急。。兰卡斯特大学有篮球场吗

室内的那个多功能体育馆有?其他地方都没?还要和其他项目一起用。就是可有可无吗,不就很难打得到咯。如果有的话是有多少个呢
没人知道吗?

There is one inside and one outside. But the new sport centre will be available soon. So  there should be more fields for basketball

回复 ox61 的帖子

如果可能的话。一年后我就会到那里读。到时应该都开放了吧?现在两个场地的话够用?还是英国没什么人打吧?

The new sport centre should be opened nexe year. There are actually 4-5 football (rugby) fields and very large grass land.
Yes, Chinese/Asian students like basketball. I always see them playing it