设为首页收藏本站
投诉及帮助: 点击这里给我发消息

中英网论坛

[申请相关] 2011年 LEEDS有人力资源管理专业吗?

如题 2011年的申请中,LEEDS有人力资源管理专业吗?
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友 微信微信
收藏收藏 顶 踩
2010年是有的,可是今年我的中介说没有看到这个专业,我就不知道究竟是什么情况,有知情者麻烦帮帮忙啊~~

有的啊 不过好像是hrm!

有的……有的……而且……我拿到OFFER了……不过是CON的……呵呵

收到con offer 在犹豫去不去~

等待审判中的人围观一下。。。

回复 4# 的帖子

雅思要求多少呢?总分和单项分别是?

English Language Requirements If English is not your first language you need to attain one of the following:
  • PAPER BASED TOEFL: At least 580 overall, and 4.0 in the Test of Written English.
  • COMPUTER BASED TOEFL: At least 240 overall and 4.0 in essay writing.
  • TOEFL iBT: At least 94 overall with a minimum of 20 in Listening, 23 in Reading, 23 in Speaking and 24 in Writing.
IELTS test you need to achieve a score of 6 or more in each section and an overall score of 6.5.

回复 7# 的帖子

English Language Requirements If English is not your first language you need to attain one of the following:

APER BASED TOEFL: At least 580 overall, and 4.0 in the Test of Written English.
•COMPUTER BASED TOEFL: At least 240 overall and 4.0 in essay writing.
•TOEFL iBT: At least 94 overall with a minimum of 20 in Listening, 23 in Reading, 23 in Speaking and 24 in Writing.
IELTS test you need to achieve a score of 6 or more in each section and an overall score of 6.5.

我拿到了利兹、南安普顿、格拉斯哥、纽卡斯尔的HRM的OFFER,请问各位哪个学校更好?

如果看商学院的话,当然是利兹比较好啊,不过看综合排名的话南安比较可以,南安有人说比较工科……

回复 9# 的帖子

谢谢啦~

回复 10# 的帖子

南安的雅思要求是多少啊?南安的等待中~

我拿到了LEEDS的HRM的OFFER

你们都什么时候来的offer啊  我的还没有来呢   还有啊  我雅思6分  要读多少周语言 你们知道吗?