设为首页收藏本站
投诉及帮助: 点击这里给我发消息

中英网论坛

楼主: 七懵懵

广东人入来UP下啦~~~

以下是引用叉烧仔在2003-12-12 9:19:00的发言:

哈哈,SORRY,SORRY啊,甘距个头像系啊嘛,我讲事实姐,甘都怪我?
阿妈,有人虾我啊!!!!唔制啊

DD乖,由我喺度,唔使怕
哈哈哈哈,唔好意思啊。。。唔好话俾伯母知啦~~~~~~
唔该大家快D帮我揾呢条哥哥仔出嚟啦

ID:   Joe Yu
-------------------------------------------------
专业: BA in CMC
address: Cartmel College, Broughton
-------------------------------------------------
QQ: 84613234
EMAIL:joe_yu53888@hotmail.com
MSN:  joe_yu53888@hotmail.com
现在城市: 广东清远
是否已经毕业于LANCASTER: N[Y/N]Second year student
系唔系可以发到帖啦?试试先,哈哈哈哈

叉烧仔真系无引,甘耐无上来,一上来就讲粗口。。。哎。。。。。。。。

哇~~~一日无上原来反映甘热烈噶~~~ANYWAY欢迎甘多位先~~~我地广东人果然系传说中人才济济播~~~咔咔~~`不入大家讲下自己系广东边度同买如果OK即发买自己张相出来大家认识下啊~?~??~好无啊~~~~

我带头先~~~
ID:KEN
FROM:广州
LAN FRESHER & ECON
以下是引用暗炎在2003-12-13 0:46:00的发言:
叉烧仔真系无引,甘耐无上来,一上来就讲粗口。。。哎。。。。。。。。

无啊,呢D唔算粗架啦
粗既会比KENGOGO删贴架,我就试过
以下是引用叉烧仔在2003-12-13 6:59:00的发言:
粗既会比KENGOGO删贴架,我就试过

jiao距一锅啦!!!!!!个条友我睇距唔顺好耐嘎啦!!!!!
晕低,无来两日嗟,咁多人入咗来吹水。其实我觉得用粤语依个词会比广州话更有包容性啵,因为粤语系成个省既语言,仲包埋香港同马交添。In this sense, lancs依度讲粤语既人才多啊,好多靓仔同靓女不过可能因为我自己系广外噶喇,所以我地一行14人得两个男仔咋,阴功……
HIHI 你好啊~啊人力你系边届噶~~~我叫KEN 啊~~~第一年噶~~~多指教啊~~~
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
5讲。。。。。。
呵呵,到处都系南多过女噶啦~~~
好似都系仔多播~~~难道我地LANCASTER即广东人五行欠'乸'???

咔咔~~~~
妖~~~你男仔甘神秘做乜~~~~~