设为首页收藏本站
投诉及帮助: 点击这里给我发消息

中英网论坛

楼主: 凝洁

想爱~~~

肯定是你们的网速有问题啦

再下去,第三页都到了

以下是引用wendyyyyyy在2004-10-26 22:23:25的发言:

肯定是你们的网速有问题啦

再下去,第三页都到了

呵呵~~~

JJ对不起了啊~~~

我们的网速看来真的有问题咧~~

该打该打啊~~~

嘿嘿,没有怪你啦,就是感觉好象我们不在一个时间说话,嘿嘿

对了,这些是你自己的原创嘛?

以下是引用wendyyyyyy在2004-10-26 22:39:58的发言:

呵呵~~~

基本上都属于原创~~

因为是在讲自己跟那些歌的故事啊,

前面第一楼那篇是引子(就他是copy来的`~~)

接下来会有多点的东西~~

刚刚接触做这样的东西,所以还有些生疏~~

多多包涵~~

Perfect Moment

This is my moment. This is my perfect moment with you. This is what God meant. This is my perfect moment with you. Wish I could freeze this space in time, the way that I feel for you inside. This is my moment. This is my perfect moment with you. Tell me you love me, when you leave You're more than a shadow. That's what I believe. You take me to places I never thought I'd see. Minute by minute, you're the world to me. I wish I could frame the look in your eyes, the way that I feel for you inside. This is my moment. This is my perfect moment with you. And if tomorrow brings a lonely day, here and now I know I haven't lived in vain. I'll cry my tears in the rain. And if love never comes again, I can always say I've been to paradise skies in your eyes,eyes. Tell me you love me, the moment you leave, you're more than a shadow. I've got to believe. I wish I could keep you all of my life, the way that I feel for you inside. This is my moment. This is my perfect moment with you. This is my moment. This is my perfect moment with you, with you.

[MP=480,60,true]http://www.ew.com.cn/seniorlisten4/ca4928.mp3[/MP]

,这样不是浪费了一页了

以下是引用凝洁在2004-10-26 22:45:34的发言:

呵呵~~~

基本上都属于原创~~

因为是在讲自己跟那些歌的故事啊,

前面第一楼那篇是引子(就他是copy来的`~~)

接下来会有多点的东西~~

刚刚接触做这样的东西,所以还有些生疏~~

多多包涵~~

坚决强烈支持原创作品

MM加油

[em38][em38][em38][em54][em54][em54][em54][em60][em60][em60]

听到这首G

我的思绪就飘飘忽忽地回到了过去

有关于初吻的故事........

不过听帅G说初吻已经不值钱了,因为有些时候,有些人的初吻并不是源于爱

最终的吻,谁又会是我最终的吻呢,朋友们,善待自己的吻吧

两个灌水狂,早点休息吧

wendi 你还是一样猪~

我回来了

姐姐喜欢这首歌啊,嘻嘻

原来和爱情有关

[em01]

曾经的年少,曾经的懵懂,曾经的那般美好......

"This is my moment.

This is my perfect moment with you...."

总喜欢轻轻哼这歌,知道为什么吗??

年轻的孩子们把爱情看作一切~~~

有过第一次牵手时的紧张,也有过第一次亲吻的心跳.

亲密的瞬间~~完美的时刻.

年少过去了,孩子们变了.

任凭那记忆的碎片洒满这一路.

顶上去,要听新歌[em01]
以下是引用凝洁在2004-10-27 20:53:55的发言:

曾经的年少,曾经的懵懂,曾经的那般美好......

"This is my moment.

This is my perfect moment with you...."

总喜欢轻轻哼这歌,知道为什么吗??

年轻的孩子们把爱情看作一切~~~

有过第一次牵手时的紧张,也有过第一次亲吻的心跳.

亲密的瞬间~~完美的时刻.

年少过去了,孩子们变了.

任凭那记忆的碎片洒满这一路.

世界也变了

[em01]
姐姐写的很有诗意哦