设为首页收藏本站
投诉及帮助: 点击这里给我发消息

中英网论坛

[搞笑雷人] 国外HEROES论坛搞笑帖子(自己翻译的)

What Has Heroes Taught Us?

1. It is possible to have superpowers
2. Cheerleaders in short skirts run into burning buildings, since it's public t.v. that skirt doesn't burn off . .  
3. Evil watchmakers exist
4. He's not suicidal. . . He believes he can fly  
5. Hiro looks much cooler in the future. . .
6. men who "own paper companies" in reality are evil and want to do experiments on you
7.The next taxi driver you meet has a degree in Genetics
8.If you watch enough star trek then you will be able to bend time and space
9.Split personality is not a disorder but a power.
10.Getting high lets you see the future.
11.You can spend all day getting money from a ATM without being noticed  
12.If you discover that you can bend time/space, get a sword as fast as you can
13.If you can hear voices no one else can, you are not crazy, you are a mind reader
14.If your watch breaks. . . buy a new one.
15.If you ever have a dream of you flying, don't try it, it is your brother who can fly
16.Fire + Flying = Indestructable cheerleaders

Please add your own  

<<英雄>>告诉我们了些什么?
1.拥有超能力是一件可能发生的事情.
2.穿着超短裙跑进火场的啦啦队长,只是因为<<英雄>>不是成人节目,所以她的裙子没有被烧掉
3.生活中还是存在着邪恶的修表匠的
4.如果有人从20楼跳下去,那不是因为他想自杀,而是因为他相信自己能飞.
5.未来的HIRO看起来更COOL一点....
6.现实中那些开造纸公司的人都是很邪恶的,而且他们总是想拿你做实验
7.也许你下一个遇到的出租车司机就是一个基因学博士
8.如果你盯着办公桌上的钟看足够长的时间,那你就能弯曲时间和空间了.
9.人格分裂不再是一种疾病了,现在我们叫他超能力
10.磕药可以让人变成先知
11.你可以花一整天在ATM上随便取钱,而且放心绝对没有人会注意到你
12.如果你发现自己有弯曲时间和空间的能力,那你赶紧给自己弄把剑吧
13.如果你能听到别人都听不到的声音,那不是因为你疯了,是因为你有超能力了..
14.如果你的表坏了.....千万别拿去修
15.如果你做梦做到你自己能飞,那你千万不要去尝试,因为会飞的不是你,一定是你的某个哥哥
16.Fire + Flying = 拥有不死之身的拉拉队长(前面的实在不知道怎么翻~)

加点你自己的想法吧
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友 微信微信
收藏收藏 顶 踩
哎。。就是不知道大家看过heroes吗。。

回复 2# 的帖子

你好喜欢看电影··!!

回复 3# 的帖子

这个不是电影= =

回复 4# 的帖子

美剧···

呵呵··

那我比较喜欢看《gossip girl》

·····
我也超级喜欢绯闻少女
每天等更新
都等的我快疯掉了

回复 6# 的帖子

啊哈哈哈··

找到知己的呀!
切~~~~~

回复 8# 的帖子

你的英雄被忽略了···即使有人跟我说过那还不错!
切x2~~~

回复 10# 的帖子

你还切2··水分太重了··

是不是你人气值少一个的原因啊··?
我发现我说话越来越简短精辟了。。

回复 12# 的帖子

这样不好···

回复 13# 的帖子

这样很好
庆祝积分破千···呵呵··